Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Terrine de foie gras
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g ficat de rață sau gâscă, nuci, stafide, sare, piper.

Mod de preparare: Se fierbe la foc mic ficatul tăiat în bucăți de dimensiuni medii și se amestecă cu nuci și stafide, după gust.
Amestecul va fi pus într-o tavă la cuptor circa 10 minute la 130 de grade. Se servește cu dulceață de ceapă și neapărat un pahar de vin Sauternes, dulce.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.