Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocană ca la Abrud

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de porc, 800 g ceapa, 100 g untura, 200 g usturoi, 100 g mustar, 400 g smintina, sare si boia de ardei, dupa gust.

Mod de preparare: Se spala carnea, se imparte in bucati care se prajesc in untura. Se adauga ceapa taiata marunt si se prajeste pina se inmoaie. Cind s-a ingalbenit, se adauga usturoiul si boiaua.
Se stinge cu sos din mustar si smintina. Se lasa sa mai fiarba putin.
Se serveste calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.