Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocană cu roșii și ardei

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de minzat sau vaca, 10-12 cepe, 2 linguri untura, 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi.

Mod de preparare: Se alege carne de minzat sau de vaca de la piept, sau carne de porc. Se taie bucati si se prajeste in tigaie, intr-o lingura de untura. Intr-o cratita mai mare se prajeste ceapa taiata felioare subtiri, pina se rumeneste bine. Se asaza bucatile de carne peste ceapa, se pun deasupra rosiile taiate felii, ardei grasi taiati ca fideaua si se toarna apa sau zeama de carne cit sa acopere totul. Se fierbe inabusit scuturind din cind in cind cratita, ca sa nu se lipeasca mincarea de fund. Daca scade se adauga putina apa fierbinte pina ce carnea este bine fiarta.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.