Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocană de cartofi cu gogoșari
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 3 cartofi, 2 gogoșari, 3 cepe, 3 roșii, sare, piper, ulei, 1 legătură pătrunjel.

Mod de preparare: Se curăță ceapa, gogoșarii și cartofii, se decojesc roșiile, apoi se taie ceapa solzișori, gogoșarii fideluță, cartofii cubulețe și roșiile mărunt. Se călește ceapa și gogoșarii în ulei, adăugând din când în când câte puțină apă ca să se înăbușe. Se pune apoi și o cană de apă și cartofii, iar, după ce aceștia s-au fiert, se adaugă roșiile, se potrivește de sare și piper și se mai fierbe tocana încă 10 minute.
Când e gata, se presară pătrunjelul tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.