Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocană din orice fel de carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne, 2 linguri grasime, 10-15 cepe, 1 virf de cutit faina, 3 cartofi, 2 linguri bulion sau 7-8 rosii, 2-3 ardei grasi, sare, 1 lingura vin.

Mod de preparare: Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu ceapa taiata felii cit mai subtiri si cu sare, acoperita si la foc domol. Se lasa mai mult, pina ce se topeste bine ceapa. Se adauga faina, ardeii si bulionul, se mai lasa la inabusit si se stinge cu vinul, se adauga apa sau zeama de carne, bulion sau rosii. Se lasa pe foc si se adauga cartofii taiati bucati. Se mai fierbe si cu cartofii, pina ce sosul a scazut detot. Se poate prepara si fara cartofi.
Se serveste cu mamaliguta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.