Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocană sârbească
Rețetă tradițională din Serbia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: Un piept sau o pulpă de pui, 2 roșii mari, 1 ardei gras, o lingură zeamă de ceapă, sare, 15 ml ulei, pătrunjel verde.

Mod de preparare: Se fierbe puiul în apă cu sare, împreună cu ardeiul gras, roșiile tocate, zeama de ceapă și uleiul. Înainte de a fi fierte complet, se dă la cuptor să scadă. Se presară cu pătrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.