Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de dovlecei
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg dovlecei, 2 cepe, 1 rosie sau 3 linguri de bulion, vegeta, sare, ulei, pasta de ardei sau 1 ardei.

Mod de preparare: Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit împreuna cu vegeta, rosia fara coaja si ardeiul toacet marunt. Dupa ce s-au calit se adauga dovelceii curatati si taiati bucatele. Se adauga apa si se fierbe integral. La sfârsit se adauga sare, verdeata tocata marunt si 3 linguri de ulei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.