Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de ficat de pasăre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare, 1/2 ceapa uscata, 1 ardei gras, vegeta, boia de ardei, o lingura pasta de tomate, smintina, sare, piper, 100 ml ulei.

Mod de preparare: Se taie ceapa pestisori, la fel si ardeiul, se calesc in ulei, se adauga boia si pasta de tomate. Dupa ce s-a calit ceapa cu ardeiul, se aduga cca 1 1/2 lingura apa, se pune ficatul si se condimenteaza. La sfirsit, se adauga smantina amestecata cu o lingura de faina.
Se serveste cu mamaliguta si piure de cartofi..





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.