Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță de găină cu legume
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O gaina de 1,2 kg, sare, piper, 4 linguri ulei, 5 cepe, 2 catei usturoi, 400 g cartofi, 600 g ardei grasi, 150 g vinete, 150 g conopida, 200 g rosii, 800 ml supa de carne, boia, maghiran tocat.

Mod de preparare: Gaina se taie in bucati, se condimenteaza si se prajeste in ulei pe toate partile. Legumele se taie toate bucati potrivite si se pun in cratita impreuna cu gaina. Se toarna supa, semintele de mustar, boiaua. Se fierb acoperit 50-60 min pina se moaie. Se sareaza si se pipereaza .
Se serveste cu maghiran presarat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.