Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tocăniță din aripioare de pui cu ceapă
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 2 kg ceapă, 50 ml ulei, 3-4 căni apă, 1 plic zahăr vanilat, 3-4 linguri bulion, sare, piper, foi de dafin.

Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt și se pune la foc cu aripioarele, uleiul, apa, dafinul și bulionul. Se lasă pe foc până scade apa și se adaugă zahărul vanilat, piperul și sarea (după gust).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.