Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tochitură cu cartofi țărănești

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de porc, 100 g costita afumata, 2 kg cartofi, 300 g ceapa, 50 ml untura sau ulei, 30 g usturoi, sare.

Mod de preparare: Carnea de porc si costita afumata se taie bucati si se prajesc in grasime. Cand sunt gata, se adauga usturoi tocat marunt si sare.
Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie felii.
Ceapa se toaca marunt si se rumeneste, se adauga cartofii si se trag impreuna cateva minute.
Tochitura se serveste cu cartofi taranesti si salata de legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.