Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tom Yum Goong (Supă de creveți dulce-acrișoară)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cani apa, 2 tulpini praz feliate (doar partea alba), 5 cm ghimbir feliat, zeama de la 1 lamaie,1 lingura sos de peste, 1 lingura sos de soia, 400 g creveti medii sau mari curatati, 2 ardei iuti taiati pe lungime in fasii late de 5 mm, 1/2 ceapa feliata, 2 linguri pasta de ardei iute prajita, 1 cutie ciuperci, 1 rosie mica coapta taiata feliute, 2 linguri frunze de coriandru, sare dupa gust.

Mod de preparare: Se da in clocot apa, intr-o oala, la foc mediu. Se adauga prazul, ghimbirul, zeama de lamaie, sosul de peste si se fierbe 2 minute.
Se adauga crevetii, se da in clocot si se fierb 3 minute. Se adauga ceapa, pasta de ardei iute si ciuppercile. Se fierb inca 7 minute.
Se adauga ardeii iuti si rosia, se stinge flacara.
Se asezoneaza cu sare si sos de peste. Se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.