Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ton alla genovese
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati de ton, 200 g ciuperci, 30 g unt, 1 catel de usturoi, patrunjel, 1 lingura de faina, vin alb, 1/2 lamaie (zeama), sare, piper, 2 lingurite ulei.

Mod de preparare: Puneti intr-o tava ulei, faina, patrunjelul si catelul de usturoi, deasupra asezati tonul, ciupercile feliate, sare, piper dupa gust si turnati vinul. Se pune la cuptor cca. 20-25 de minute la foc moderat, iar cu putin inainte sa fie gata adaugati untul si zeama de lamaie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.