Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort Doboș cu cacao
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 5 galbenusuri, 150 g zahar, 3 linguri faina.
Crema: 4-5 oua intregi, 250 g zahar, 3 linguri cacao, 250 g unt, o lingura apa.

Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga faina, pe rind cite o lingura. Se imparte compozitia in 5-6 parti si se coc foile in forma de tort, unsa si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacao subtiata cu apa, se amesteca pe baia de apa pina se ingroasa. Dupa ce s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Deasupra se glaseaza cu zahar ars sau cu aceeasi crema. Intre straturi se asaza crema de ciocolata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.