Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort cu biluțe de pepene
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Blat: 100 g unt moale, 200 g piscoturi
Crema: o budinca lamiie, 1/2 l lapte, 125 g zahar, 100 g brinza de vacs, 2 linguri suc lamiie, 400 ml frisca, miez de pepene.

Mod de preparare: Pentru blat piscoturile se zdrobesc si se amesteca cu untul moale. Se pune pe un platou rotund.
Crema: budinca, zaharul si laptele se fierb conform instructiunilor de pe plic. Rece se amesteca cu sucul de lamaie, branza de vaci si frisca batuta cu intaritor. Se pune crema pe blat si se da 2 ore la rece. Se decoreaza cu bilute de pepene.
Tortul se serveste foarte rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.