Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de cafea
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 6 linguri apa, 12 linguri zahar, 7 linguri faina, 5 linguri cacao, 1 praf de copt, 100 g cafea facuta la expresor, 1 unt, 400 g frisca Hulala.

Mod de preparare: Se bat albusurile spuma,se adauga 6 linguri de apa,12 linguri zahar,7 linguri faina,5 linguri cacao si un praf de copt.Se pune in tava unsa si se coace.Crema se face din:4 albusuri,1 lingura faina,100 gr cafea facuta la Preso,8 linguri zahar,se pune in bain marine pe foc.Se lasa pana se ingroasa putin crema.Se raceste.Se freaca 250 gr unt si se toarna crema peste unt.Se face un sirop din 100 gr apa,4 linguri zahar,1 plic de zahar vanilat si putin rom.Dupa ce se raceste se insiropeaza blatul.Peste blatul insiropat se pune crema apoi frisca Hulala si se presara ness peste frisca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.