Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de piscoturi cu oua
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 500 g piscoturi, 12 galbenusuri, 2 pahare zahar vanilat, 1/2 pahar mic cu esenta de cafea pregatita din 4 linguri cafea si 1 baton de vanilie, 400 g unt, 200 g nuci taiate si prajite putin, 2 linguri rom.

Mod de preparare: Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in care se adauga usor compozitia cu esenta de cafea. Pe o farfurie de tort se asaza in rind de piscoturi in forma rotunda sau patrata, dupa dorinta, se stropesc cu rom si se acopera cu un strat de crema presarata cu nuci. Se asaza iarasi piscoturi, apoi crema, repetindu-le pina se termina Se imbraca tortul cu un strat de crema si se presara cu nuci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.