Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tort de pișcoturi și cu rom
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g piscoturi de sampanie, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri cacao, 1 lingura nescafe, lapte, rom.

Mod de preparare: Se stropesc piscoturile cu lapte indulcit si cu putin rom. Se aseaza unul linga altul pe un platou si se alterneaza cu crema preparata astfel: se freaca zaharul pudra cu galbenusurile, pina cind cade panglica de pe lingura. Se incorporeaza incetul cu incetul si untul, apoi cacaua sau nescafe-ul. Daca preferati o crema mai putin spumoasa, puteti renunta la albusuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.