Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tortilla cu dovlecei
Rețetă tradițională din Spania
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 500 g dovlecei, 12 oua, 2 cepe, 3 linguri de untdelemn de masline, 1 legatura de patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Curatati dovleceii de coaja si dati-i pe razatoare. Spalati patrunjelul si tocati-l marunt. Curatati ceapa si tocati-o mai mare. Puneti sa se incinga intr-o tigaie 3 linguri de untdelemn (pe foc mic) si puneti ceapa sa se caleasca. Adaugati dovleceii rasi, sarati, piperati si lasati mancarica sa fiarba incet, zece minute, amestecand mereu.
Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le bine adaugand si patrunjelul tocat, sarea, piperul. Varsati ouale batute in tigaie si lasati omleta sa se prinda, vreme de 4 minute. Egalizati suprafata cu ajutorul unei spatule, acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa se mai coaca tortilla vreme de 5 minute, intorcand-o si pe partea cealalta.
Cand e gata, puneti tortilla pe o farfurie mai mare si taiati-o in bucati. Se serveste fierbinte, asociata cu un vin alb.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.