Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Varză ca la Cluj

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 600 g carne de porc, 2 linguri untură, o ceapă, 150 g orez, o ceașcă mare de smîntînă, 1 kg varză murată, sare.

Mod de preparare: Carnea, împreună cu ceapa tăiată mărunt, se înăbușe într-o lingură de untură pînă se înmoaie. Varza se călește în restul de untură, adăugînd cîte puțină apă. Orezul se fierbe complet în apă cu puțină sare. Într-un castron rezistent la foc, uns foarte bine cu untură și cu smîntînă, se așează un rînd de varză, altul de carne (care a fost amestecată cu orez și smînatînă), continuînd astfel pînă cînd se termină cu varza. Se dă la cuptor 10-15 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.