Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Varză de Bruxelles în aluat de bere
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg varza de Bruxelles, 3 galbenuse, 3 albuse batute spuma, 200 g faina, sare, nucsoara, 200 ml bere blonda.

Mod de preparare: Se curata verzisoarele, se spala si se fierb 3-4 min. in apa clocotita. Se strecoara si se pun pe o sita sa se scurga de apa. (daca folosim varza de Bruxelles congelata, atunci o lasam o ora la temperatura bucatariei, putin sarata) Dupa ce verzisoarele s-au scurs, le trecem prin faina si apoi prin aluatul de bere, pe care il facem in felul urmator: 3 galbenuse se amesteca bine cu sare si cu 200 ml bere blonda, 200 g faina si albusele batute spuma. Se condimenteaza cu nucsoara.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.