Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Vinete cu mozzarela sau telemea
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de rosii, 3 vinete, 1 bucata de mozzarela (rotunda, cum se vinde in comert) sau 250 g de branza telemea mai moale, 3 ramurele de cimbru proaspat, 100 ml de supa de pasare (concentrat de pasare fiert in apa), untdelemn fin, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati rosiile, taiati-le capacul de sus, apoi taiati-le si pe ele in rondele, pe toata suprafata lor. Puneti sa se incinga in tigaie o lingura de untdelemn si caliti feliile de rosii in el, vreme de 5 minute. Sarati, piperati. Spalati vinetele (alegeti-le cat mai lunguiete) si taiati-le felii cam de un deget, pe lat. Incalziti cuptorul la maximum. Intr-un vas rezistent la foc, uns cu putin untdelemn, asterneti rosiile, rondea langa rodea. Peste ele, asezati vinetele, presarati cimbrul, sarati, piperati, stropiti-le din abundenta cu untdelemn si supa de pasare. Peste toate asezati mozzarela sau telemeaua, taiate felii subtiri. Bagati vasul la cuptor si lasati-l vreme de o ora si jumatate.
Serviti mancarea fierbinte, cu putin cimbru presarat pe deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.