Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Zacuscă franțuzească
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg roșii, 200 g ceapă, 2 mere mari, 1 ardei gras (sau kapia), 1 pahar oțet (de 3 grade), zeama de la 2 lămâi, 1 linguriță sare, 100 g zahăr, 1 linguriță boabe de enibahar, 1 foaie dafin mărunțită.

Mod de preparare: Merele și roșiile se dau prin răzătoare, ceapa se toacă mărunt și se adaugă restul ingredientelor. Se fierbe o oră și jumătate (până scade). Se pune la borcan și se leagă a doua zi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.