Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Zamă aită
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Spatele, gâtul și picioarele unui pui, 1 morcov, 1 țelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă, 5-6 căței de usturoi, oțet, 150 g smântână, 2 ouă, sare, piper.

Mod de preparare: Pui la fiert măruntaiele de pui, le spumuiești, adaugi morcovul, țelina, pătrunjelul, ceapa curățate și lași în continuare să fiarbă. După ce au fiert, scoți legumele, adaugi usturoiul tocat mărunt, tragi oala de pe foc și dregi ciorba în felul următor: bați bine cele 2 ouă cu smântâna, puțin oțet, piper și sare după gust. Adaugi amestecul în ciorbă, mai dai în câteva clocote și e gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.