Trufe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Trufe

Trufe

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 galbenusuri, 250 g migdale, 250 g zahar, 200 g ciocolata de menaj rasa, 1 cescuta rom.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb 3 oua tari, se lasa sa se raceasca, se scot galbenusurile si se trec prin sita intr-un castron. Se adauga un galbenus crud, migdalele macinate (se opresc si cateva intregi) si zaharul pisat si se amesteca bine de tot. Apoi se incorporeaza si jumatate din ciocolata rasa, amestecand intruna. Se ia cate putin din compozitie si se formeaza intre palme sfere (daca este nevoie, se inmoaie degetele in apa). Sferele se tavalesc prin restul de ciocolata rasa (pana ce devin negre), iar migdalele ramase se taie stifturi subtiri si se infig in trufe.
2.063 vizualizări
710 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Somon umplut cu trufe (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.