Turtă de carne tocată, cu ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Turtă de carne tocată, cu ceapă

Turtă de carne tocată, cu ceapă

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g ceapa, 1 lingura de untdelemn, 1 lingurita de ace de rozmarin (sau chimen), 1 catel de usturoi, 1 lingurita boabe de piper, 600 g carne tocata amestec (vita + porc), 1 ou, 75 g pesmet alb, 1-2 linguri mustar semi-iute, sare, un varf de cutit de paprika dulce, 1 legatura de patrunjel, 1 bucata de branza topita (triunghi invelit in staniol), 100 g ardei grasi murati sau castraveti murati.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in ulei incins. Se adauga acele de rozmarin sau chimenul impreuna cu usturoiul zdrobit si se lasa la calit cu ceapa inca un minut. Se da tigaia deoparte ca sa se raceasca. Ceapa tocata se amesteca cu boabele de piper pisate, carnea tocata, oul, mustarul si pesmetul. Se gusta de sare si de paprika. Jumatate din patrunjelul tocat se pune in compozitie.
Tocatura se prelucreaza cu mainile pentru a i se da o forma de placinta rotunda. Se pune intr-o tava, pe o hartie de pergament.
Se fac cu degetul mici gropite pe suprafata "turtei", in care se baga bucatele de branza topita. Se da la cuptor, 25 de minute. Cu zece minute inainte ca preparatul sa fie gata, se presara deasupra restul de patrunjel tocat. Dupa ce se scoate din cuptor, se decoreaza cu ardei sau felii de castraveti acri, taiate pe lung si asezate in forma de raze.
Turta se taie in felii ca un tort si se serveste la masa. Se potriveste de minune cu tzatziki sau o salata verde.
3.489 vizualizări
811 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.