Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă
Porţii: 4
Ingrediente: 1 kg varză murată, 60 ml ulei, piper boabe
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Dacă varza murată este prea acră, o puneţi la dezacrit în apă rece pentru o oră, apoi o spălaţi şi o stoarceţi bine. Tăiaţi varza murată cât puteţi de subţire, o stoarceţi iarăşi, apoi o puneţi într-o tavă cu ulei încins.
Adăugaţi câteva boabe de piper şi căliţi la foc mediu, amestecând din când în când, până se înmoaie şi se rumeneşte.
Pentru a-i da puţină culoare puteţi adăuga bulion de roşii sau pastă de ardei graşi, câteva roşii curăţate de pieliţă şi de seminţe sau o linguriţă de paprică.