Vinete gratinate cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Vinete gratinate cu carne

Vinete gratinate cu carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4-5 vinete foarte mari, 500 g carne tocata, 200 g cascaval ras, 500 g rosii, ulei de masline, tarhon.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Taie vinetele cubulete si inabuseste-le la foc mic stropindu-le usor cu ulei de masline. Dupa ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, pune sare si piper si schimba-le intr-un vas mare pe care il bagi la cuptor circa 40 minute (la 150 grade).
Intre timp, lasa rosiile la inabusit, la fel ca vinetele. Pune carnea tocata pe foc, amestecand continuu.
Cand vinetele sunt aproape gata, adauga carnea si sosul de rosii.
Peste acest amestec uniform presara cascaval si tarhon. Baga-le din nou la cuptor, timp de 15 min.
3.273 vizualizări
829 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
27. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
28. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.