Vinete umplute cu carne (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Vinete umplute cu carne (II)

Vinete umplute cu carne (II)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 vinete mici, 400 g carne macra, 2 cepe, 3 linguri untura, 500 g rosii, 1 lingurita faina, ½ lingurita zahar, 1 lingura marar si patrunjel tocat, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie cozile vinetelor, dupa care vinetele se pun la fiert 5-6 minute, in apa sarata. Se scot si se tin in apa rece pina cind se racesc. Se scurg bine si se scobesc in mijloc. Miezul scobit nu se arunca, ci se tine in strecuratoare ca sa se scurga bine. Carnea se toaca, se adauga ceapa taiata marunt, cruda sau rumenita si doua linguri de untura, sarea, piperul, verdeata tocata si miezul vinetelor bine scurs. Se amesteca bine si cu aceasta tocatura se umplu vinetele. Se prajesc intr-o cratita o bucatica de ceapa fin tocata, cu o lingura de untura, se adauga faina, se lasa sa se ingalbeneasca usor, apoi se stinge cu rosiile fierte si strecurate. Se adauga sarea si zaharul. In acest sos se asaza vinetele, se presara putina verdeata tocata si se lasa sa fiarba acoperit la foc micpina cind sosul este potrivit de scazut.
2.968 vizualizări
640 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.