Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză

Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 vinete, 12 fileuri de ansoa, 8 rosii frumoase, 200 g branza telemea, 50 g parmezan (sau cascaval) ras, 6 linguri ulei de masline, busuioc, sare, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben (portocaliu).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Indepartati capetele vinetelor si apoi taiati-le in doua, pe lung. Scobiti miezul cu o lingurita (lasati un strat de 1/2 cm), sarati-le si intoarceti-le cu partea scobita in jos ca sa se scurga (circa 30 minute).
Curatati rosiile de pielita si de seminte (prin presare) si taiati-le bucati maricele. Curatati ardeii de seminte si nervuri si taiati-i cubulete. Zdrobiti telemeaua si amestecati-o cu rosiile si ardeii.
Incingeti cuptorul.
Stergeti vinetele cu hartie absorbanta si umpleti-le cu amestecul de rosii, ardei si branza. Asezati deasupra fileurile de ansoa, presarati parmezanul sau cascavalul ras si putin piper, stropiti-le cu putin ulei si dati-le 45 de minute la cuptor.
Ornati-le cu frunzulite de busuioc si serviti-le fierbinti sau caldute.
6.949 vizualizări
1.034 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.