Vitello tonnato - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Vitello tonnato

Vitello tonnato

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O bucata de carne de vitel frageda, o cutie de ton, putine capere, maioneza.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe carnea, dupa care se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri. Feliile se pun pe un platou si deasupra se intinde bine crema facuta cu celelalte ingrediente (maioneza, ton, capere). Pentru decorat se folosesc din nou caperele,.
5.992 vizualizări
949 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă Tonnato (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.