Zacuscă de gogoşari cu fasole albă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Zacuscă de gogoşari cu fasole albă

Zacuscă de gogoşari cu fasole albă

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg fasole albă, 50 gogoşari, 1 kg ceapă, 2 kg roşii, 500 ml ulei, sare, piper, dafin, 2 linguri miere sau zahăr.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fasolea se fierbe in mod obisnuit, adica se pune de cu seara la inmuiat in apa rece; dimineata se schimba apa si se pune la fiert tot cu apa rece. Dupa primul clocot se schimba apa si se pune din nou la fiert de data aceasta cu apa clocitita si sare. Dupa ce a fiert fara sa se zdrobeasca boabele, se scurge si se lasa sa se raceasca. Gogosarii se coc si se pregatesc ca pentru zacusca de gogosari. Se pun la fiert cu ulei, piper, foile de dafin, sare, ceapa tocata si rosiile taiate felii.
Se scade incet avand grija sa nu se prinda de vas. Cand este suficient de scazuta, se adauga mierea sau zaharul, se amesteca cu fasolea ; se clocoteste 2- 3 minute dupa care se pune in borcanele fierbinti, se leaga sau se pun capace si se sterilizeaza.
6.325 vizualizări
945 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
2. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
30. Salată de crudităţi cu ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.