Zacuscă de peşte (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Zacuscă de peşte (II)

Zacuscă de peşte (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 kg peste, 700 g ceapa, 500 g morcovi, 800 g castraveti murati, 100 g pasta de tomate, 150 g masline, 1 legatura patrunjel verde, 150 ml ulei, 100 ml vin, sare, piper, cimbru, foi de dafin, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala , se portioneaza si se condimenteaza cu piper si sare. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Castravetii se curata de coaja si de seminte apoi se taie rondele si impreuna cu ceapa si morcovii se inabusa in jumatate din cantitatea de ulei cu adaos de apa. In timpul inabusirii se adauga maslinele, foile de dafin, cimbrul, piperul macinat, sare si cca 1,5 l apa fiarta, continuandu-se fierberea (inabusirea). Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate si se mai fierb impreuna cca. 5 minute. Pestele portionat si condimentat se inabusa in restul de ulei cu adaos de supa de peste. Cand este fiert se aseaza in tava peste legumele inabusite, se adauga vinul (stropit pe toata suprafata) si patrunjelul, curatat, spalat si taiat marunt. Se introduce tava la cuptor, pentru gratinare, cca 10-15 minute.
Se serveste in farfurie sau pe platou, portia de peste cu garnitura de legume si sosul respectiv.
3.177 vizualizări
770 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.