Timp de preparare: 1 h
Complexitate: redusă
Ingrediente: Spatele, gâtul şi picioarele unui pui, 1 morcov, 1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă, 5-6 căţei de usturoi, oţet, 150 g smântână, 2 ouă, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!
Mod de preparare: Pui la fiert măruntaiele de pui, le spumuieşti, adaugi morcovul, ţelina, pătrunjelul, ceapa curăţate şi laşi în continuare să fiarbă. După ce au fiert, scoţi legumele, adaugi usturoiul tocat mărunt, tragi oala de pe foc şi dregi ciorba în felul următor: baţi bine cele 2 ouă cu smântâna, puţin oţet, piper şi sare după gust. Adaugi amestecul în ciorbă, mai dai în câteva clocote şi e gata.