Zarzavat pentru ciorbe (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Zarzavat pentru ciorbe (II)

Zarzavat pentru ciorbe (II)

Timp de preparare: 3 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 5 kg rosii, 1 kg ardei gras sau gogosari, 10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc, un pahar de 200 g cu zahar, o lingura de sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine ½ l de ulei. Zarzavatul fierbinte se pune in borcane mici, insa acestea nu trebuie umplute cu virf (se lasa un spatiu gol de 3-4 cm). Deasupra, se pune, cu lingura, ulei fierbinte, se leaga borcanele cu celofan si se pun in camara.
6.716 vizualizări
913 tipăriri
9 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de zarzavat cu griş rumenit (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
22. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.