Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Friptura de miel
Avem nevoie de: -carne de miel: pulpe,coaste -condimente -4 catei usturoi -1 ceapa mare -putin ulei -1 cana mare de apa -staniol
Spalam carnea,o punem in tava in care punem ulei,usturoiul taiat bucatele,ceapa taiata bucati.Punem la sf. si apa.Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute,pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea. Am servit cu cartofi inabusiti cu verdeata si muraturi. Foarteeee bun!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
carnea pregatita.ma chinuiam s-o tai,s-ao portionez.nu e usor....dar merita!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
aruncat o pulpa cu coaste in tava cu tot ce trebuie.Apoi punem staniol deasupra si dam la cuptor:
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
gata patruns,carnea moale...bunnnn!imi curgeau...
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
am facut carotfi inabusiti cu verdeata si am servit cu muraturi
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Guest |