Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Avem nevoie de: - capul mielului+inca o parte de carne coste sau altceva(asta ca sa fie mai multa carne in ciorba) - ceapa - 1 legatura patrunjel - sare, piper - 2 lingurite boia dulce - morcovi,patrunjel radacina taiate cubulete - zeama de la 1/2 lamaie
-fierbem intai carne de miel intr-o oala.Cand e aproape gata,cu 15 minute iniante de a scoate carnea, in alta oala ne calim ceapa,punem boiaua, stingem cu apa si punem legumele taiate cubulete si lasam sa fiarba 15 minute. -luam cu polonicul zeama din oala in care a fiert carnea de miel si o strecuram,punand-o in oala cu legumele.lasam sa mai fiarba 10 minute timp in care curatam carnea de pe coaste,cap....si o punem in oala cu zeama.lasam sa mai fiarba 5 minute.Adaugam verdeata si zeama de la jumatate de lamaie. punem si condimentele dupa gust. Se poate servi cu smantana.Noi am servit fara.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-fierbem intai carne de miel intr-o oala
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Cand e aproape gata,cu 15 minute iniante de a scoate carnea, in alta oala ne calim ceapa
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem boiaua, stingem cu apa
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem legumele taiate cubulete si lasam sa fiarba 15 minute.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
luam zeama din oala in care a fiert carnea de miel si o strecuram,punand-o in oala cu legumele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
oala umpluta deja
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
scoatem si carnea firta o lasam putin la racit dupa care incepem s-o culegem si o punem deoparte pe o farfurie
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem carnea in ciorba, amestecam bine, lasam sa dea 2 clocote, adaugam condimentele dupa gust si gata...
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
mai aproape
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
si eu am facut-o pentru prima data
|
|
Guest |