|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Ingrediente: Pentru aluat: -300 g faina -1 plic praf de copt -300 g zahar pudra -3 oua -125 g unt moale sau marg Pentru crema: -500 g branza dulce de vaci -1 plic zahar vanilat -50 g zahar pudra -2 plicuri gelatina granule dr.otker -200 ml apa rece Pentru ornat: -600 g fructe asortate din compot -1 plic de Tort Gelee transparent dr.otker -250 ml lichid sau zeama din compot Tort jeleul transparent se prepara in 250 ml lichid(zeama din compot) amestecat cu 2 linguri zahar,conform instructiunilor de pe plic Nota: -nu am pus iaurt in aluat -am pus in branza 3 linguri smantana -nu am pus vanilie in aluat -in aluat am pus doar 250 g zahar pudra
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-se amesteca faina cu praful de copt,se adauga zaharul,ouale
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
-punem untul moale(eu l-am topit putin la microunde)
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Se amesteca intai cu mixerulla viteza cea mai mica si apoi se amesteca timp de 1 minut la viteza maxima pana ce aluatul devine neted
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Se toarna aluatul intr-o tava unsa si tapeata cu faina 30/40. a mea a fost mai mica 25/35.Se niveleaza si se da la copt in cuptorul preancalzit, timp de 20 minute
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
gata copt.Il dam la racit.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Se lasa fructele la scurs de zeama intr-o sita si se patreaza 250 ml de suc. iaca fructele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
gelatina o punem la umflat 10 minute in apa rece
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Pentru crema: -se amesteca branza de vaci cu zaharul...eu am pus si 3 linguri de smantana ca mi s-a parut prea uscata branza.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Gelatina se dizolva la foc mic(deci, nu sa fiarba) si se amesteca cu 2 linguri branza.Se toarna peste amestecul preparat,peste branza si se omogenizeaza toata compozitia.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Crema obtinuta se intinde unform pe blatul racit
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
se pun fructele.Mie mi s-au parut putine fructele din cele 2 conserve aratate asa ca am mai desfacut o conserva de piercic si am taiat bucatele piersici.Se da la frigider
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Se prepara totr-Gelee-ul conform instructiunilor de pe plic.Se toarna peste blatul ornat cu fructe,pana la acoperirea completa.Se la cca 2 ore la frigier.La mine a stat o noapte,dupa cere se portioneaza
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
asa arata
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
eu am avut tava cu inel detasabil. A doau zi am scos inelul, adica azi.
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
taiata
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
si prezetarea finala
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
mai aproape
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
apetisanta
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
nico,multumesc
|
|
Guest |