Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Cartofi prajiti cu ceapa si slanina afumata Optiuni · View
nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:05:13 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203

Avem nevoie de:
-cartofi
-slanina afumata
-ceapa
-ulei pentru prajit
-sare
-fara cantitati ca aici nu sunt importante
nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:06:12 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
cartofii ii punem la fiert, in coaja, la foc mic sa nu crape.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_11.51.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:07:46 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
dupa ce au fiert ii scoatem din apa, ii punem intr-o strecuratoare si ii curatam de coaja calzi. ii lasam sa se raceasca.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.02.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:08:59 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
cand s-au racit ii taiem bucati mari(eu i-am taiat in patru)


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.15.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:10:52 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
intr-o tigaie-indicat ar fi intr-un ceaun- se pune slanina sa se topeasca. dupa ce s-a topit se adauga ulei pentru prajit.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.09.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:12:21 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
cand uleiul este incins adaugam ceapa tocata(eu am folosit o jumatate de ceapa) si cartofii la prajit la foc iute.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.17.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:13:46 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
lasam pe foc pana se rumenesc frumos cartofii.


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.42.jpg

nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:14:39 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
si inca o poza


[nicomaritza attached the following image(s):]
P03-30-08_13.42[1].jpg

Veronika
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:26:44 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Foarte bun. Eu mor dupa cartofi de astia!rose
nicomaritza
Postat: Sunday, March 30, 2008 6:30:32 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
mie imi spui,imi plac atat de mult...
Leila
Postat: Sunday, March 30, 2008 9:08:48 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Va dau dreptate , sunt bestiali astfel facuti rose



Bucataresele Vesele
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.083 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.