Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Avem nevoie de: -cartofi -slanina afumata -ceapa -ulei pentru prajit -sare -fara cantitati ca aici nu sunt importante
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
cartofii ii punem la fiert, in coaja, la foc mic sa nu crape.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
dupa ce au fiert ii scoatem din apa, ii punem intr-o strecuratoare si ii curatam de coaja calzi. ii lasam sa se raceasca.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
cand s-au racit ii taiem bucati mari(eu i-am taiat in patru)
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
intr-o tigaie-indicat ar fi intr-un ceaun- se pune slanina sa se topeasca. dupa ce s-a topit se adauga ulei pentru prajit.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
cand uleiul este incins adaugam ceapa tocata(eu am folosit o jumatate de ceapa) si cartofii la prajit la foc iute.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
lasam pe foc pana se rumenesc frumos cartofii.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
si inca o poza
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Foarte bun. Eu mor dupa cartofi de astia!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
mie imi spui,imi plac atat de mult...
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Va dau dreptate , sunt bestiali astfel facuti Bucataresele Vesele
|
|
Guest |