Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Medalioane din piept de fazan Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:41:45 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665

Ingrediente :

1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)
2 oua fierte
5 morcovi fierti
3 oua proaspete
sare, piper
patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
cateva felii carnat afumat
cascaval pentru sandvichuri
pesmet ,faina, ulei ptr prajit


Preparare :

Pieptul , cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina . Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat ,sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie ,se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina , ou, si pesmet , apoi le prajim in ulei incins. Se serveste cu un sos tartar , remulade sau cu ce dorim fiecare.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 505.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:44:15 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
tocam cele enumerate mai sus


[Leila attached the following image(s):]
Picture 511.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:45:35 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat ,sare si piper dupa gust se amesteca bine.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 512.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:46:33 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se ia cu lingura bucati din compozitie ,se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 513.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:47:23 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
formam chiftelele


[Leila attached the following image(s):]
Picture 514.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:48:29 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina , ou, si pesmet , apoi le prajim in ulei incins.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 515.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:49:22 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
dupa ce sunt panirate le prajim in ulei incins


[Leila attached the following image(s):]
Picture 516.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:50:18 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se servesc cu un sos tartar , remulade sau cu ce dorim fiecare.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 519.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:51:42 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
si haideti sa aruncam o privire si la sectiune winking


[Leila attached the following image(s):]
Picture 522.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, March 31, 2008 1:52:52 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pofta Buna !

Bucataresele Vesele
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.106 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.