Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente : 500 gr faina 3 linguri mari untura 3 oua 1 praf sare 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat coaja de lamaie rasa 1/4 sfert plic praf de copt Preparare : Faina se amesteca cu untura apoi adaugam ouale , sarea , zaharul, zaharul vanilat coaja rasa de lamaie si praf de copt si framantam totul bine pana se omogenizeaza . Trebuie sa obtinem un aluat mai tare . Se imparte in trei coca obtinuta si fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime . Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus. Peste adaugam cercul de aluat mijlociu, repetam faza cu albusul si punem cercul mai mic . Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat. Se preseaza mijlocul fiecareia . Se pun la copt in ulei incins. Dupa coacere se scot ,se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars , zahar pudra sau cu ambele . Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
din ingredientele enumerate mai sus facem un aluat pe care il vom imparti in trei parti egale
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
fiecare bucata se intinde la aceiasi grosime
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Se decupeaza fiecare cu pahar de marimi diferite. Se bate cu o furculita un albus de ou si mijlocul fiecarui disc cat punem degetul atingem cu albus.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
peste cercul mare asezam cercul mijlociu , si peste el punem crcul mic , apoi mijlocul il presam cu degetul pana ajungem la cercul mai mare
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Asezate astfel la taiem marginile in 4 in asa fel incat marginea fiecarui disc sa fie taiat.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Se pun la copt in ulei incins.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
si uite , sunt acus coapte
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Dupa coacere se scot ,se lasa la stors si se orneaza cu zahar ars , zahar pudra sau cu ambele .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
asta e cu dedicatie
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
sau poate prefera platoul intreg ????
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
nu mai conteaza cate preferam, important e ca este greu de ajuns la ele.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Nu chiar atat de greu Bucataresele Vesele
|
|
Guest |