|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Avem nevoie de:
-1 kg de carne tocata amestec -1 legatura patrunjel verde -2 oua -condimente -3 felii franzela -ulei Pentru sos: -1 litru bulion de casa -2 lingurite zahar -patrunjel tocat -foaie de dafin -1 lingura faina
-Batem ouale la tocator impreuna cu patrunjelul verde,painea inmoiata in lapte(se face o pasta din toate). Aduagam compozitia tocata la carne. Punem si condimentele. Incingem uleiul in tigaie sa formam chiftele cat vrem noi de mari. Le prajim la foc mic. Turnam bulionul intr-un vas, adaugam zaharul, foaile de dafin. Asteptam sa dea 2-3 clocote, adaugam faina pe care o dizolvam cu putina apa. lasam sa fiarba 10 minute. Asezam chiftele intr-o tava, una langa alta, apoi punem sosul de rosii deasupra. Dam la cuptor 20 minute. Noi am servit cu piure de cartofi.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Carnea amestecata cu toate cele necesare
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
incingem uleiul in tigaie
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem pe rand chiftelele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
gata prajite si asezate in tava
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
ne pregatim sosul. Iaca bulionul de casa
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Turnam bulionul intr-un vas, adaugam zaharul, foaile de dafin. Asteptam sa dea 2-3 clocote
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
adaugam faina dizolavata lasam sa fiarba 10 minute
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
punem sosul de rosii deasupra, peste chiftele
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
mai aproape
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Dam la cuptor 20 minute la foc mediu aici sunt gata
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
luam apoi din tava fara mila!
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
am servit cu piure de cartofi
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
mai aproape
[Veronika attached the following image(s):]
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
arata bine chiftelutele marinate , cam asa le prepar si eu ,cu mici mari diferente :> Bucataresele Vesele
|
|
Guest |