Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Acestea sunt sarmalele pe care eu le fac si le pun la congelator intr-un recipient de plastic si cand am nevoie le scot din congelator, mai adaug bulion si le pun la fiert. Le servim cu smantana. Ingrediente: -1 kg carne macinata amestec:vita + porc -condimente:sare,piper -2 cepe -un pumn de orez -2 oua Calim ceapa in putin ulei, o scurgem de ulei si apoi o adaugam la carnea macinata. Punem condimentele, ouale, amestecam bine. Adaugam orezul si incepem sa umplem foile de varza murata.
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Arata bine. mie imi plac sarmalutele fierte la cuptor in oala de lut.
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
mmmm.. bune cu varza murata nu am mai mancat de mult mi se pare mie le-ai asezat in picioare?de ce? e un secret aici? Bucataresele vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
nicomaritza wrote:Arata bine. mie imi plac sarmalutele fierte la cuptor in oala de lut. Si inainte sa le scoti cu 10 minute sa pui deasupra 50 ml coniac este demential Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Leila astea se numesc sarmale imbatate.)
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
nicomaritza wrote:Leila astea se numesc sarmale imbatate.) Dup ce le imbeti , le pui la culcare invelite in paturi si sa vezi ce delicioase iti ies Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Dupa ce le mananci.... se transmite starea de betie?
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Pai de ce crezi ca le culc ? Sa nu transmita starea de betie Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
La asta nu m-am gandit.
|
|
Guest |