Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
125 g orez cu bobul lung un morcov potrivit 1/2 ardei gras rosu(se poate folosi si galben sau verde ) foi de ceapa verde(2 la doua cepe) sare condimente pentru nasi goreng o lingura de unt netopit(se poate folosi si ulei) sos de soia(daca nu aveti condimente pentru nasi goreg)-optional
|
|
|
|
|
|
legumele trebuie taiate toate la aceeasi dimensiune si trebuie sa le aveti pe toate tocate cand va apucati de treaba.Focul trebuie sa fie iute intr-o tigaie de teflon puneti untul la topit. in untul topit puneti intai morcovul, lasati cam 30 secunde amestecand continuu, adaugati apoi ceapa, ardeiul si orezul. Amestecati usor pana devine aproape omogen si lasati pe foc, amestecand mai rar si cu grija doar ca sa nu se arda, si condimentati dupa gust. Orezul va sta pe foc pana cand boabele nu se mai lipesc intre ele.Orezul va scadea in volum dar nu va faceti griji ca nu este tare. Atunci este gata si il puteti servi.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
|
il puteti servi drept garnitura sau puteti adauga carne in el si il serviti ca fel principal. daca alegeti optiunea cu carne atunci aceasta trebuie taiata fasii si pusa prima in tigaie. dupa se evapora zeama pe care o lasa carnea se adauga restul asa cum am povestiti mai sus.
|
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
|
|
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Nico , o singura nelamurire am care sunt condimentele ptr nasi goreng Bucataresele Vesele
|
|
|
eu am cumparat acest amestec de condimente. ei folosesc in special mult ardei iute(se poate folosi paprika iute ), soia, curcuma pudra, curry si mai sunt unele pe care totdeauna le uit. mancarea indoneziana este foarte aromata si condimentata. aceste condimente se gasesc in magazinele cu produse asiatice.
|
|
|
Ok mersi mult , curry am , chili este, improvizam ceva . pupice Bucataresele Vesele
|
|
|
|
|
|
ca sa vedeti ca sunt parolista am revenit cu poze
|