Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
NOCKERLE
3 cesti faina 1 ceasca apa rece 2 oua ½ lingurita sare unt
Puneti ouale, apa, sarea si faina intr-un bol si amestecati bine. Acoperiti bolul cu un prosop de bucatarie pana cand veti folosi compozitia. Intr-o oala puneti apa si sare dupa gust. Puneti apa la fiert pana da in clocot. Umeziti un fund de lemn si puneti 1/3 din aluat pe el. Folosind un cutit ascutit sau o racleta subtire, cu o miscare usoara puneti din aluat in apa care fierbe fisii subtiri. Agitati din cand in cand oala sau mestecati incet cu o lingura de lemn si fierbeti la foc mic intre 5-10 minute de cand ati adaugat ultima fasie din coca. Dupa ce au fiert, se scot intr-o strecuratoare, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. In alt vas se pun 2 linguri de unt la topit si apoi se adauga nockerle, se lasa 2 minute la foc mic, avand grija sa nu se lipeasca- de preferat este o oala sau tigaie de teflon. Se scot apoi pe o farfurie si se servesc calde alaturi de paprikas de pui, gulas sau anghemaht.
|
|
reteta este din germania
|
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Foarte bune aceste galuscute sau mai corect spus arany galuska . Felicitari pentru curaj . Bine ai venit pe forum speram sa mai postezi si alte retete la care sa atasezi si imagini > < Bucataresele Vesele
|
Nivel: Membru avansat Grupuri: Membri
Inscris: 2/8/2008 Postari: 366 Locatia: Romania
|
foarte buna reteta am sa o incerc si eu negresit Bucataresele vesele
|
|
urmeaza si imagini. asa arata compozitia de nockerle
[nicomaritza attached the following image(s):]
|
|
si acum nockerle care fierb in oala cu apa. eu le-am facut cu lingurita. poza cu ele dupa ce le-am tras prin unt n-am mai apucat sa fac. imi pare rau . poate data viitoare.
[nicomaritza attached the following image(s):]
|