Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Smantana Prajita Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:41:06 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Avem nevoie pentru 1 portie de :
1 lingura untura
250 gr smantana
2 prafuri de sare

Acestea sunt ingredientele.Ce facem cu ele ? Nimic mai simplu, punem lingura de untura la topit si peste turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie , in fata voastra aveti un mic vulcan happy ) In prima faza totul se va omogeniza , apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda .Din acest moment , il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece . In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze.
Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii , alaturi de o cana cu ceai fierbinte.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 067.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:44:13 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
punem lingura de untura la topit


[Leila attached the following image(s):]
Picture 068.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:46:20 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
turnam cele 250 gr smantana. Se da focul pe mediu si amestecam incontinu( atentie , in fata voastra aveti un mic vulcan happy ) In prima faza totul se va omogeniza .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 069.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:47:44 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
apoi treptat compozitia va deveni nisipoasa si dupa un timp ea se va stringe gramada textura ei va fi mai nisipoasa si va incepe sa se desprinda .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 071.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:48:33 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Din acest moment , il mai lasam pe foc la prajit pana prinde culoarea unei chifle. Se toarna apoi in cutiuta de plastic si se da la rece . In decurs de cateva minute se va intari si va avea consistenta unei branze.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 088.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:49:27 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se serveste pe paine proaspata sau prajita cu ridichi, ceapa verde rosii , alaturi de o cana cu ceai fierbinte.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 090.jpg



Bucataresele Vesele
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.083 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.