|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Ingrediente : Stratul 1 3 oua 1 plic zahar vanilat 6 linguri zahar praf 2 linguri cu varf de cacao 150 ml apa 1 plic gelatina fina Stratul 2: 500 ml smantana 6 linguri zahar praf 1 plic gelatina fina 150 ml apa Stratul 3: 2 plicuri gelatina fructe ( eu am folosit de la Dr Oetker Tort gelle) 500 ml apa (aceasta cantitate e trecuta pe plic) 4 linguri zahar tos Preparare : Stratul 1 : Cele 3 oua impreuna cu 6 linguri zahar praf si 1 plic zahar vanilat cu ajutorul mixerului il mixam timp de 1 minut la viteza mare.Adaugam 2 linguri de cacao si continuam sa mixam inca cateva secunde pana cacaua se incorporeaza bine si nu raman cocoloase. In 150 ml apa punem 1 plic de gelatina si il incalzim pana acesta se dizolva . Gelatina astfel preparata se toarna la amestecul de mai sus se mixeaza pret de cateva secunde si se toarna intr-o forma de tort(forma mea are diametrul de 23 cm) captusita cu folie (am folosit cea de aluminiu caci alta nu aveam la indemana) si se lasa la rece la inchegat(trebuie sa lasati la rece pana nu se prinde de deget compozitia,devine ca o gelatina). Cand este inchegat bine ne apucam de stratul 2. Stratul 2: 500 ml smantana se amesteca cu 6 linguri zahar praf si adaugam celalt plic de gelatina preparata ca la stratul 1. Acest strat se toarna peste cel cu cacao si il dam din nou la rece pana se incheaga si acesta. Stratul 3:Intr-un vas punem 4 linguri zahar la care adaugam cele 2 plicuri de gelatina si adaugam treptat apa . Se pune la foc si se fierbe 1 minut de cand da in clocot. Se lasa un pic la racit si se toarna peste stratul 2(daca il puneti fierbinte peste stratul cu smantana acesta se va topi ,deci atentie!!!!).Se da la rece pentru cateva ore ,apoi se poate servi daca doriti si cu frisca sau doar simplu. Parerea mea : La urmatoarea tura pe care o voi face in stratul de smantana voi adauga si cateva fructe. Orice idee de a inbunatati aceasta reteta e bine venita .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Stratul 1 : Cele 3 oua impreuna cu 6 linguri zahar praf si 1 plic zahar vanilat cu ajutorul mixerului il mixam timp de 1 minut la viteza mare.Adaugam 2 linguri de cacao si continuam sa mixam inca cateva secunde pana cacaua se incorporeaza bine si nu raman cocoloase.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
In 150 ml apa punem 1 plic de gelatina si il incalzim pana acesta se dizolva . Gelatina astfel preparata se toarna la amestecul de mai sus se mixeaza pret de cateva secunde si se toarna intr-o forma de tort(forma mea are diametrul de 23 cm) captusita cu folie (am folosit cea de aluminiu caci alta nu aveam la indemana) si se lasa la rece la inchegat(trebuie sa lasati la rece pana nu se prinde de deget compozitia,devine ca o gelatina). Cand este inchegat bine ne apucam de stratul 2.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
primul strat asezat in forma
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Stratul 2: 500 ml smantana se amesteca cu 6 linguri zahar praf si adaugam celalt plic de gelatina preparata ca la stratul 1.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Acest strat se toarna peste cel cu cacao si il dam din nou la rece pana se incheaga si acesta.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
turnam peste stratul 1 inchegat ,stratul de smantana si se lasa la rece pana se incheaga si acesta
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Stratul 3:Intr-un vas punem 4 linguri zahar la care adaugam cele 2 plicuri de gelatina si adaugam treptat apa . Se pune la foc si se fierbe 1 minut de cand da in clocot. Se lasa un pic la racit si se toarna peste stratul 2(daca il puneti fierbinte peste stratul cu smantana acesta se va topi ,deci atentie!!!!).Se da la rece pentru cateva ore ,apoi se poate servi daca doriti si cu frisca sau doar simplu.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Iata si Tortul Vibrator in toata splendoarea lui
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
inca un chip
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
iata si o felie din tortulet
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
si ultima poza cu tortul care stie sa vibreze cu dedicatie pentru Samsi, Lore, Veronika si nu in ultimul rand Nicomaritza
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
foarte frumos si usor de facut
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Foarte fain,sexy...e de efect si in acelasi timp si foarte gustos!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 3/13/2008 Postari: 746 Locatia: Arad
|
Leila, asa zici ca vibreaza. Si daca da si orgasm atunci ma mut la tine!
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Vero te astept , la ce ora ajungi ??????????? Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
|
|
Guest |