Bine ai venit, oaspete | Cauta | Teme active | Membri | Intrare |
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Pentru blat: 250 gr zahar 2 oua 100 gr Rama ( unt) 3 linguri miere albine 380 gr faina 1 plic praf de copt 100 ml lapte Pentru glazura : 300 gr zahar 250 gr rama 4 linguri cacao 15 linguri lapte Pentru ornat : nuca de cocos, sau nuci macinate Preparare Blat: Cele 250 gr zahar se amesteca cu 2 oua,100 gr rama,3 linguri miere de albine topita si 100 ml lapte.La aceasta compozitie adaugam 380 gr faina si 1 plic praf de copt.Tapetam o tava cu hartie de copt turnam compozitia in ea si o dam la cuptorul preincalzit. Se tine la cuptor initial la foc mare aproximativ 5 minute apoi focul se reduce la minim. Se face proba cu scobitoarea si daca pe ea nu ramane aluat atunci blatul este copt. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit.Se va taia blatul in patrate de ce marime doriti. Preparam glazura : Intr-un vas punem 300 gr zahar,4 linguri cacao,15 linguri lapte si punem totul la foc pana se topeste ,apoi adaugam 250 gr rama si tinem la fiert pana se topeste si se formeaza un fel de sirop. Trebuie tinut la foc mic sa nu se intareasca atata timp cat avem de tavalit prin el bucatile de blat. Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Preparare Blat: Cele 250 gr zahar se amesteca cu 2 oua,100 gr rama,3 linguri miere de albine topita si 100 ml lapte.La aceasta compozitie adaugam 380 gr faina si 1 plic praf de copt.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Tapetam o tava cu hartie de copt turnam compozitia in ea si o dam la cuptorul preincalzit.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Se tine la cuptor initial la foc mare aproximativ 5 minute apoi focul se reduce la minim. Se face proba cu scobitoarea si daca pe ea nu ramane aluat atunci blatul este copt. Se scoate de la cuptor si se lasa la racit.
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Se va taia blatul in patrate .
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Preparam glazura : Intr-un vas punem 300 gr zahar,4 linguri cacao,15 linguri lapte si punem totul la foc pana se topeste ,apoi adaugam 250 gr rama si tinem la fiert pana se topeste si se formeaza un fel de sirop. Trebuie tinut la foc mic sa nu se intareasca atata timp cat avem de tavalit prin el bucatile de blat. Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
se formeaza un sirop
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
Bucatile de blat le dam prin glazura fierbinte apoi le tavalim prin nuca de cocos sau nuca macinata ( daca le dati prin nuca macinata , va recomand sa prajiti inainte nucile).
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/9/2008 Postari: 665
|
urmeaza tavalitul prin nuca de cocos sau ,..., nuca macinata si prajita
[Leila attached the following image(s):]
Bucataresele Vesele
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Leila cu ce ti-am gresit noi de ne iei asa de dimineata cu bunataturi?
|
|
Nivel: Bucătar Şef Grupuri: Membri
Inscris: 2/20/2008 Postari: 1,203
|
Chiar nu ai mila de noi?
|
|
Guest |