Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Tort cu branza la rece Optiuni · View
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:28:13 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ingrediente :

800 gr branza de vaci
200 gr zahar praf
100 gr rama (unt )
300 gr biscuiti
1 pachet praf de gelatina
1 lingura zeama de lamaie
5 linguri zeama de compot de fructe
3-4 kiwi
2 portocale
frisca
1 plic glazura cu gust de caramel
frisca

Preparea :

Branza se freaca 200 gr zahar praf si 100 gr rama. Gelatina se inmoaie in 100 ml apa rece timp de 10 minute, apoi se incalzeste pe baie de aburi pana la aproximativ 60 grade si apoi se lasa sa raceasca treptat. Se adauga la compozitia de branza cei 100 ml de gelatina racita si se amesteca bine.
Intr-o cana se amesteca 1 lingura de zeama de lamaie si 5 linguri de zeama de fructe si cu acest sirop se stropesc biscuitii.
Portocalele se desfac , kiwi se taie felii. Intr-o forma rotunda tapetata cu folie de aluminiu punem un rand de biscuiti pe care se pune un strat de branza apoi iar biscuiti , iar branza si deasupra punem fructele . Peste fructe punem din nou un strat de branza si acoperim cu biscuiti. Dam totul la rece ptr . 2 ore ( eu am lasat la rece de pe o zi pe alta ).
Dupa cele 2 ore de stat la rece scoatem tortul din forma pe o farfurie si il ornam cu glazura de caramel (in cazul meu ) sau cu frisca . Se da la rece cat sa se intareasca glazura si se poate servi .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 404.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:29:34 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
incepe prepararea


[Leila attached the following image(s):]
Picture 405.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:32:04 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
stoarcem zeama de pe visine daca folosim din borcan si cu zeama stropim biscuitii


[Leila attached the following image(s):]
Picture 407.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:33:05 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665

Branza se freaca 200 gr zahar praf si 100 gr rama


[Leila attached the following image(s):]
Picture 408.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:35:24 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Intr-o forma rotunda tapetata cu folie de aluminiu punem un rand de biscuiti pe care se pune un strat de branza apoi iar biscuiti , iar branza si deasupra punem fructele .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 412.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:37:12 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Peste fructe punem din nou un strat de branza si acoperim cu biscuiti. Dam totul la rece ptr . 2 ore ( eu am lasat la rece de pe o zi pe alta )


[Leila attached the following image(s):]
Picture 413.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:39:00 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Peste fructe mai punem un rand de branza si apoi terminam cu biscuiti


[Leila attached the following image(s):]
Picture 414.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:42:52 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
in cele din urma ornam cu o glazura si dam tortul la rece macar pentru 2 ore

Eu recomand sa il lasati la rece de pe o zi pe alta


[Leila attached the following image(s):]
Picture 432.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:45:46 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
o sectiune prin tort


[Leila attached the following image(s):]
Picture 435.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:46:41 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
si iata si o felie din el batting eyelashes


[Leila attached the following image(s):]
Picture 436.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 9:47:32 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Pofta Buna !!!!!!!

Bucataresele Vesele
Veronika
Postat: Sunday, April 27, 2008 10:20:37 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Leila,
Leila
Postat: Sunday, April 27, 2008 10:23:26 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
not worthy Vero rose

e o nimika toata pe langa torturile tale rose happy

Bucataresele Vesele
Veronika
Postat: Sunday, April 27, 2008 11:57:57 PM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 3/13/2008
Postari: 746
Locatia: Arad
Hai mai tu..cand te aud!
E frumos, e usor,e foarte bun.Toate torturile tale sunt frumoase. Fiecare tort e frumos prin felul lui si unic! Important e ca e facut de manutele noastre, cu multa dragoste!Asta conteaza cel mai mult!rose
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 10:12:15 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 12:34:21 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
star star star star star
pentru tortul tau Leila.
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.109 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.