Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
Bine ai venit, oaspete Cauta | Teme active | Membri | Intrare

Bombite Optiuni · View
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:22:21 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Ingrediente ptr. blat :
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
1 plic praf de copt

Ingrediente ptr. crema :
500 ml lapte
5 linguri faina
3 plicuri zahar vanilat
200 gr zahar
200 gr unt (rama)
2 sticlute esenta rom
3 linguri cacao

Ptr ornat :
fulgi nuca de cocos

Cum procedam :
Blatul
Ouale se separa. La albus adaugam un praf de sare si il batem spuma tare. Galbenusurile se freaca spuma cu 6 linguri zahar si se adauga treptat la abusuri, amestecandu-se de sus in jos pana se omogenizeaza. Se adauga treptat si cele 6 linguri de faina si praful de copt . Se amesteca usor si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit. Se tine piscotul la foc mare pret de 5 minute dupa care se reduce focul si se lasa la copt pana cand pe scobitoarea ce o infingem in ea nu ramane aluat. Se scoate din cuptor se lasa la racit si apoi se faramiteaza.
Crema
Intr-un vas punem 5 linguri faina , 3 plic zahar vanilat, 200 gr zahar si 500 ml lapte si il punem la fiert ,amestecand incontinuu pana se ingroase.Se pune la racit si apoi se adauga la crema cele 200 gr unt cu care se amesteca bine. Se pun si cele 3 linguri de cacao si sticlutele cu esenta de rom si amestecam totul pana se omogenizeaza.
Crema se pune deasupra blatului faramitat si se amesteca totul si apoi incepem sa formam bilute pe care le dam prin cocos.
In interiorul bilutelor putem pune cate o aluna sau cate o visina daca dorim .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 544.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:23:38 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Blatul
Ouale se separa. La albus adaugam un praf de sare si il batem spuma tare. Galbenusurile se freaca spuma cu 6 linguri zahar


[Leila attached the following image(s):]
Picture 545.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:24:55 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Galbenusurile freacate spuma se adauga treptat la abusuri, amestecandu-se de sus in jos pana se omogenizeaza. Se adauga treptat si cele 6 linguri de faina si praful de copt .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 547.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:26:05 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se amesteca usor si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit. Se tine piscotul la foc mare pret de 5 minute dupa care se reduce focul si se lasa la copt pana cand pe scobitoarea ce o infingem in ea nu ramane aluat.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 548.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:26:45 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se tine piscotul la foc mare pret de 5 minute dupa care se reduce focul si se lasa la copt pana cand pe scobitoarea ce o infingem in ea nu ramane aluat. Se scoate din cuptor se lasa la racit si apoi se faramiteaza.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 549.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:28:07 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Crema
Intr-un vas punem 5 linguri faina , 3 plic zahar vanilat, 200 gr zahar si 500 ml lapte si il punem la fiert ,amestecand incontinuu pana se ingroase.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 553.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:31:04 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Se pune la racit si apoi se adauga la crema cele 200 gr unt cu care se amesteca bine. Se pun si cele 3 linguri de cacao si sticlutele cu esenta de rom si amestecam totul pana se omogenizeaza.


[Leila attached the following image(s):]
Picture 561.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:32:07 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
Crema se pune deasupra blatului faramitat si se amesteca totul si apoi


[Leila attached the following image(s):]
Picture 562.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:33:32 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
incepem sa formam bilute pe care le dam prin cocos.
In interiorul bilutelor putem pune cate o aluna sau cate o visina daca dorim .


[Leila attached the following image(s):]
Picture 563.jpg



Bucataresele Vesele
Leila
Postat: Monday, April 28, 2008 11:34:36 AM

Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/9/2008
Postari: 665
iata si bombitele mult ravnite batting eyelashes whew!


[Leila attached the following image(s):]
Picture 565.jpg



Bucataresele Vesele
nicomaritza
Postat: Monday, April 28, 2008 12:35:32 PM


Nivel: Bucătar Şef
Grupuri: Membri

Inscris: 2/20/2008
Postari: 1,203
Eu stiam ca in mijlocul bombitelor se pune cate o visina. Oricum sunt delicioase.
Utilizatori pe tema
Guest


Sari la forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

RSS Forumul principal : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.9.1.8 (NET v2.0) - 3/29/2008
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 0.101 secunde.



Copyright ©2002-2009 Pandora Impex SRL.